Merhabalar, vip için giriş sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz? Ayarlar kısmına girdiğimde Kategori yok olarak görünüyor. Çözümü bulamadım. Ekte fotoğrafı mevcut
Merhabalar, vip için giriş sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz? Ayarlar kısmına girdiğimde Kategori yok olarak görünüyor. Çözümü bulamadım. Ekte fotoğrafı mevcut
Hangi cihaz? enigma2 ise maalesef ayarlara giriş yapılamıyor. sebebini bulamadık henüz elimizde enigma2 cihaz olmadığı için.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
Cihazla ilgili hiç bir bilgim yok. Doğal olarak kodi nereye ne atar bilemiyorum. Yani kodi.log dosyasını bulup bana göndermeniz sorunu bulmama yardımcı olabilir.
Genelleme yaparsak:
kodi yi kaldırıp yeniden kurmak, kodi içinden addonsa oradan my addons a girip all seçip seyirTURK ü bulup Kaldır deyip kaldırılabilir ve sonra kodi kapatılıp açılarak repomuzdan tekrar kurulabilir. tabi bunların hiç birini denemediyseniz.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
Hayırlı geceler uygulamanızı mi boxta kullanıyorum gayet memnunum. Vip üye olmayı düşünüyorum hesabınıza ücreti yatırdıktan sonra ne yapmalıyım? Açıklama kısmına kullanıcı adı ve emailimi yazacağım yoksa buradan mı bilgi vereceğim yardımcı olursanız memnun olurum.
Cihazla ilgili hiç bir bilgim yok. Doğal olarak kodi nereye ne atar bilemiyorum. Yani kodi.log dosyasını bulup bana göndermeniz sorunu bulmama yardımcı olabilir.
Genelleme yaparsak:
kodi yi kaldırıp yeniden kurmak, kodi içinden addonsa oradan my addons a girip all seçip seyirTURK ü bulup Kaldır deyip kaldırılabilir ve sonra kodi kapatılıp açılarak repomuzdan tekrar kurulabilir. tabi bunların hiç birini denemediyseniz.
Evet bunlar programlara gönderdiğimiz film bilgileri. Ama yaşadığınız sorunla alakalı değiller. Ruslar ne dedi
Rus bir arkadaşım Kodi Direct'i programlayan kişi'yi tanıdığını belirtti ona sizin pluginsi verdim o inceleyecek.,Neticeyi Size bildireceğim.
Merhabalar,
Konu ile ilgili ısrar ettim hatta biraz bekledim ama sonuçta ilk başta söyledikleri şeyi tekrar söylediler;‘’Kendin bak,aynısını uygula öğren ve yap zor bir şey değil. ‘’
-http://6ivi.com/ bu sizin seyirTURK karşılığı siteleri ,
-bu da plugins’i ;plugin.video.hdrezka.tv
Merhabalar, VIP olmama rağmen Rabbit'e erişim sağlayamadım. Üye girişi yaptım. Kontrol ettim 15.03.2022 tarihine kadar vip üyeyim. Bilgisayarda açılıyor ama Xbox cihazımda açılmıyor. Nasıl çözebilirim? Ekran görüntüsü paylaştım